Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Напередодні Міжнародного дня танців в нашій гімназії відбувся творчий дитячий фестиваль «Магія танців», в якому показали свою хореографічну майстерність вихованці студії гімназії «Танцювальний квартал» (керівник – Ю.Шкалаберда), а також запрошені на свято танцювальні колективи міського центру дитячої та юнацької творчості «Десняночка» (керівник – О.Неруш) та «Мальви» (керівник – А.Мартазаєва).

На відкриття фестивалю завітала муза танцювального мистецтва Терпсихора, побажавши юним танцюристам та їхнім творчим наставникам невичерпного натхнення та яскравих емоцій, творчого запалу та радості. Багато теплих слів та привітань прозвучало в цей святковий день від міського голови О.А.Бондаренка, начальника відділу освіти, молоді та спорту І.І.Головні, директора гімназії В.П.Мокрякової, дітей, батьків, педагогів. Танцювальні колективи показали на сцені яскраві хореографічні композиції: «Вальс», «Джайв», «Веснянка», «Дівочі викрутаси», «За лісами-горами», «Їжачки», «Мамбо-файв», «Стиляги», «Ой, у гаї, при Дунаї», «Гуцульський драйв», «Зозуля» та ін. Хореограф А.Мартазаєва виконала танок «Арагонська хота», подарувавши глядачам гарний весняний настрій.

Чудовими піснями привітали присутніх на святі учениці гімназії Тетяна Миненко, Любов Пинчук, Анна Деркач та Лілія Лебедєва.

Танок – це світ гармонії і краси, музики та щастя, фантазії та грації. Тож побажаємо всім шанувальникам танцювального мистецтва творчих успіхів; нехай яскраві зірки на небі створять ідеальний танцпол і завжди кружляють їх у вирі радості! DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015DSC 0015