Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Символічно, що 22 грудня своє професійне свято відзначають енергетики. Саме у найкоротший світловий день року спеціалісти електротехнічної галузі продовжують працювати, не покладаючи рук.

30 відсотків працівників «Чернігівобленерго» – випускники технологічного університету. Тож і місце святкування професійного свята обрали не випадково – Чернігівський національний технологічний університет. Після урочистостей відбувся святковий концерт, участь у якому взяли відомі дитячі колективі області з міст Сновська, Чернігова, Ніжина та Прилук. За сприяння Новгород-Сіверського міського голови О.Бондаренка вихованці хореографічної студії «Танцювальний квартал» Новгород-Сіверської гімназії №1 також мали можливість взяти участь у вітальних виступах, долучившись до урочисто-святкової атмосфери, отримати досвід, незабутні враження та чудовий настрій. Напередодні Нового року маленькі артисти були нагороджені солодощами, отримали грошову винагороду і кошти на творчий розвиток колективу, а також відвідали торгівельно-розважальний центр «HOLLYWOOD».

Хочеться ще раз подякувати всім, хто допоміг долучитися до участі у цьому концерті, бо воно того варте – створення умов для реалізації творчого потенціалу кожної дитини, турбота про формування в неї почуття національної гідності, розвитку її духовності, інтелекту, культури.01