Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

16 травня 2018 року відбулося щорічне свято ˮГордість і надія гімназіїˮ, присвячене вшануванню та нагородженню призерів Всеукраїнських, обласних, міських учнівських предметних олімпіад, науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, переможців спортивних змагань та творчих конкурсів, фестивалів на Всеукраїнському та обласному рівнях.

Тепло вітаючи переможців, директор гімназії Віра Петрівна Мокрякова подякувала педагогам, батькам, міській владі, які всі разом, докладаючи спільні зусилля, досягли таких високих результатів.

Досягнення життєвих і творчих висот, успіхів в подальшому, здійснення заповітних мрій побажав гімназистам і міський голова Олег Бондаренко.

В цей день вітала обдаровану молодь та наставників-вчителів начальник відділу освіту, молоді та спорту міської ради Ірина Головня.

Свято вшанування переможців проведено завдяки підтримці міського голови Олега Бондаренко та випускника гімназії Петра Володимировича Будаєва. Директор гімназії та міський голова вручили найкращим учням грамоти, солодкі подарунки, м’які іграшки та учнівські стипендії. І на завершення урочистостей вчитель історії Лариса Сластьон отримала цінний подарунок – ноутбук, адже в цьому навчальному році саме її вихованці посіли найбільше призових місць на учнівських олімпіадах в області. Приєднуємося до привітань та бажаємо нових, ще кращих досягнень і перемог!010101010101010101