Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Діяльність Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка цілковито спрямована на підготовку учнів до майбутнього. Наші випускники матимуть сформовані навички, необхідні кожному для досягнення успіху в житті: освітню мобільність, ІКТ-компетентність, критичне мислення, здатність до розв’язання проблем, уміння гармонійно поєднувати творчість і раціональність в процесі роботи, навички ефективної комунікації та співробітництва, активну громадську позицію.

01Формуванню важливих життєвих компетенцій ефективно сприяє участь дітей в учнівському самоврядуванні, що діє в гімназії у формі ділової гри «Острів скарбів». Днями в гімназії відбулися вибори на посаду голови гімназійного учнівського самоврядування.

Вітаємо з обранням на посаду голови Ради Старійшин ученицю 10 класу Марію Шуригу, яка є переможницею III етапу Всеукраїнських олімпіад з біології (диплом II ступеню) та інформаційно-комп’ютерних технологій (диплом III ступеню), відмінницею навчання, вихованкою хореографічної студії «Танцювальний квартал», активною учасницею спортивних змагань та членом учнівського самоврядування. 

02

Бажаємо Марії та команді учнівського самоврядування гімназії успіхів у реалізації всіх цікавих учнівських проектів, натхнення, завзяття та змістовного незабутнього шкільного життя!