Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Чернігівщину представляла потужна команда, вона показала результат, якого в області до цього ще не було. Дві бронзові та одна золота медалі – здобуток боксерів нашої області. Але все по черзі. У ваговій категорії 64 кг бронзову нагороду виборов представник Чернігова (спортивний клуб «АТЛЕТ») Максим Воронін. Також бронзову медаль здобув у ваговій категорії 81 кг ще один представник обласного центру (спортивний клуб «НАДІЯ») Данило Жасан. Золото виборов майстер спорту з Новгород-Сіверського Андрій Тимошенко (75 кг, спортивний клуб «ЛІДЕР»).

На стадії 1/8 фіналу Андрій перебоксував кандидата у майстри спорту Дамінбаєва Мураділабека з Івано-Франківська. А найважчим був поєдинок ¼, в якому у надважкому бою наш боксер вирвав перемогу у майстра спорту з Дніпра Брикова Тимура. У ½ фіналу переміг майстра спорту з Києва Олександра Шитого і вийшов у фінал. У не простому поєдинку фінала наш спортсмен здолав представника Хмельницького, також майстра спорту Арсена Різуна. Слід зазначити, що у трьох поєдинках з чотирьох, Андрій переміг майстрів спорту, а у півфіналі, через травму лівої руки, бій з Різуном прийшлося витягувати фактично однією рукою. То ж браво, Андрію!!! Талант разом з наполегливою працею, прагнення до перемоги, терпіння – це якості справжнього чемпіона! Ми пишаємось нашими спортсменами, бажаємо Андрію якнайшвидше залікувати руку і радувати нас надалі своїми яскравими перемогами! Андрій Тимошенко вже втретє в цьому році підтвердив звання «Майстер спорту України з боксу»!

Інша доросла зірка Новгород-Сіверського боксу, також вихованка спортивного клубу «ЛІДЕР» Новгород-Сіверської гімназії №1, майстер спорту Валерія Єрошенко в ці дні проходить навчально-тренувальний збір на Олімпійській базі «Конча-Заспа» і 1 травня у складі Національної збірної України з боксу серед жінок вирушить на Міжнародний турнір класу «А» Фелікса Штама до Варшави (Польща). То ж успіху нашій чемпіонці на міжнародному ринзі.

А спортивний клуб «ЛІДЕР» чекає на нове поповнення і звертається до тебе: «Де ти, майбутній чемпіоне?»

Дякуємо за фінансову підтримку відділ освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради та наших постійних спонсорів: Олександра Черняка, Олександра Писарцова, Юрія Федяя та Віктора Радуса. Без Вашої підтримки не було б наших перемог!
JrhP3bv3t U