Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

14 березня для учнів 6-7 класів було проведено пізнавально-інтелектуальну літературну гру з використанням слайдової презентації «Стежками давньогрецьких міфів». Під час заходу були проведені різноманітні конкурси: яскрава, інформаційно-насичена вікторина «Хто вони», «Плутанина», «Дай відповідь», «У світі крилатих висловів», «Для кмітливих». Місця у заході розподілилися таким чином: І – 6-А клас, ІІ – 6-Б клас, ІІІ – 6-В клас.

Для учнів 5-х класів 15 березня було проведено літературну гру «Хвилина слави». Були проведені різноманітні конкурси: артистичний, виразного читання, знайди казкову пару, букви в конверті, конкурс капітанів та вікторина «З якої казки ми прийшли?». Усі присутні були активними учасниками і вболівальниками, але місця розподілилися таким чином: І – 5-В клас, ІІ –5-Аклас, ІІІ –5-Б клас.

Завершився тиждень літературним альманахом «Любові Всевишній присвячується…». У заході брали участь учні 8-9 класів. Під час заходу учні читали сонети Франческо Петрарка, Данте Аліг'єрі, Вільяма Шекспіра.

Розповідали про кохання О.С. Пушкіна до Анни Керн та Наталії Гончарової, Дж. Байрона до Терези Гвічіолі, Р.М. Рільке до Андреас Лу.0101010101