Така дісталась нам робота,

Є в ній і радість, є і турбота,

Є вічний пошук, безсонні ночі.

Та гріють душу дитячі очі.

вівторок, 7 грудня 2021 р.

 Марафон "Практична математика" від видавництва "Формула" 


З 22.11 по 27.11 тривав Онлайн - марафон " Практична математика" .Це  один із путівників, який дав   можливість зрозуміти, що ми вчителі постійно маємо також навчатися чомусь новому, ділитися досвідом і вдосконалювати свою майстерність. 

Дякую пані Світлані Головко за чудові онлайн зустрічі, колегам за цікаві ідеї і посилання, якими вони ділились із власного  досвіду. 

Такі зустрічі дійсно корисні і необхідні  для вчительської спільноти, тим паче, що в наступному році ми зустрінемось з 5 класом НУШ. 

Здоров'я всім і  успіхів !



понеділок, 22 березня 2021 р.

Святкуймо День числа

   День числа «пі» відзначається кожного року 14 березня. Цю дату обрали тому що її запис нагадує заокруглене число пі 3.14.

    Разом з учнями 6-б класу ми приєдналися до святкування цього чудового свята , взявши участь у математичному флешмобі "Загадкове число Пі."








пʼятницю, 22 січня 2021 р.

                                         Вітаю з Днем Соборності України !!!

    Цей день я відзначила разом з проактивною спільнотою Академії Цифрового Розвитку, взявши участь у Цифровому Флешмобі   Єдності.


      Кожен із учасників взяв участь у складанні карти єдності України, де позначили улюблені місця  і заздалегідь поділились інформацією про своє улюблене місто. Крокуючи цією картою я здійснила подорож містами України і дізналась про улюблені місця друзів спільноти АЦР.



Що об`єднує українців? Відповідь на це запитання спробували дати учасники флешмобу.
Дана подія була для мене цікавою, пізнавальною, новаційною. Я відчула себе частинкою нашої неньки України.



суботу, 16 січня 2021 р.

                                                     
                                        Участь у вебінарі.

           15 січня  2021 року  я взяла участь у вебінарі "Особливості складання ЗНО з математики на рівні стандарту та профільному рівні: відмінності, виклики та шляхи їх подолання".



 Спікерами вібенару були О.С.Істер ( автор близко 300 підручників та посібників ), О.В.Єргіна ( автор публікацій з методики навчання у фахових видоннях), К.С. Бєлова ( репетитор освітньої компанії "Репетитор") , С.С. Самокиш ( комерційний директор компанії "Максимум"). 

  Учасники вебінару дали  поради , як підготівати      учнів до ЗНО, познайомили  з посібниками, підручниками. інтерактивними тестами   та мобільним додатком "ЗНО.Математика",   які можуть використовувати на практиці педагоги.



неділю, 10 січня 2021 р.

 ЧУДОВО РОЗПОЧАТИ РІК З АКАДЕМІЄЮ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ.

    Щоб бути в тонусі , 08.12.2021 року я завітала до АЦР , долучилась до вебінару " Цифрові інструменти Google для організації ефективного зворотнього зв`язку між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання" і успішно склала тестування.

Щиро дякую Антоніні Букач  за корисний і цікавий вебінар.
Всій команді АЦР вітання зі святом Нового року! Зичу невичерпної енергії, творчого натхнення, добра та Божого благословення.

вівторок, 5 січня 2021 р.

 До уваги випускників 2021 та їх батьків!!! 

 
2021.
Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2021 триватиме протягом 05-19 січня 2021 року. Зареєструватися можна буде на сайтах  регіональних центрів оцінювання якості освіти.

У 2021 році кожний учасник  зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

(Детальну інформацію про проходження ЗНО -2021 можно знайти на сайті Українського центру оцінювання якості оссвіти https://testportal.gov.ua/