вівторок, 5 січня 2021 р.

 

Минає 2020 рік ... Маю якись досягнення, перемоги, завершені справи, отримала новий досвід, знайшла нових друзів.
Сьогодні хочу познайомити з учнями, які вже 6 років поспіль грають в Міксіке. 💻На цьому довгому шляху бувало різне: радість перемоги 🤩та сльози від поразок😭, вітання друзів🤝 та зітхання від невдалого виступу, участь у змаганні одного з учнів зі зламаною ногою та технічні негаразди🛠під час Всеукраїнського фіналу. Але ми шли вперед.🚶🏃‍♀️🏃‍♀️🚶‍♂️ Нашим гаслом було і залишається : " Міксіке - не просто гра, всім ні пуху, ні пера".
Змінювалися лідери в змаганнях, підростало нове покоління. І тепер ті, шестикласники👧👦, які починали грати у нову для них гру, вже учні11 класу👩‍💻👨‍💻: Пономарчук Євгеній, Адамкевич Микола, Шкалаберда Лілія, Марус Марина, Пехотна Поліна, Подоляко Варвара. Вони досвідчені та зібрані, вміють сконцентруватися та зосередитися під час змагань.
Пишаюся тим, що ШКАЛАБЕРДА ЛІЛІЯ (сидить перша зліва) лідирує у змаганнях у віртуальній області, з результатом 18688 балів.

Попереду у випускників так багато випробувань, іспитів та змагань. Хай Новий рік для них стане роком здійснення мрій, нових досягнень та перемог.

середу, 13 лютого 2019 р.


«Міксіке - це класна гра, всім  - ні пуху, ні пера», - ось так  підбадьорювали один одного члени команди Новгород-Сіверської гімназії №1 ім.Б.Майстренка перед початком обласного етапу фінальних змагань Прангліміне - 2019, який відбувся 1 лютого 2019 року.
Уперше участь у змаганнях з усного математичного рахунку в режимі онлайн, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке, наша команда взяла у 2015-2016 навчальному році. Діти із захопленням випробовували свої сили, цікавилися результатами, шукали способи, які б дозволяли швидше рахувати усно, спрощувати обчислення.  Тоді троє учнів нашої гімназії стали учасниками обласних змагань Київського регіону. Тетяна Полозова стала призером змагань і була запрошена на Національні змагання до м. Львова. Наступного року був Дніпро, а потім - Вінниця. І кожного року Тетяна отримувала безцінний досвід, знаходила нових друзів, знайомилася з цікавими людьми.
Цього  навчального року  команда Новгород- Сіверської гімназії №1  налічувала 10 учасників: 7 учнів та 3 дорослих. Мені, як учителю, дуже приємно, що мої вихованці показали блискучі результати.

1.Тетяна Полозова 14464 бали
2. Лілія Шкалаберда -12530 балів
3.Євген Пономарчук-12307 балів.
Цих учнів запрошено для участі у Національному фіналі змагань.

Наполеглива праця та бажання виступити якнайкраще - запорука перемоги! Вітаю всіх учасників, призерів та переможців змагань. Тим, хто пройшов до Національного фіналу, зичу успіху, впевненості у своїх силах, повної мобілізації внутрішніх можливостей, максимальної концентрації, волі до перемоги! Всім, хто цього року не зміг досягти мети, - віри у те, що наступні випробування обов’язково будуть вдалими!
Наснаги, оптимізму і нових яскравих перемог!