Новий крок до спортивного успіху! — Новгород-Сіверський ліцей №1

Всі троє представників Чернігівщини на шляху до успіху показали найкращі спортивні якості: наполегливість, рішучість, витримку, здобувши в гарячих боксерських поєдинках бронзові медалі. Такі нагороди на Кубку України з боксу серед чоловіків є дуже почесними, адже ще жодного разу за всю історію Чернігівського боксу на змаганнях цього рівня наші спортсмени не привозили одразу три медалі!

Незабаром Андрія Тимошенка чекають нові боксерські випробування - головний спортивний іспит державного рівня - Чемпіонат України, який розпочнеться 9 жовтня в м.Вінниця. Дуже приємним є те, що новгород-сіверські боксери є гордістю не тільки нашого краю, а й всієї країни.

Також цими днями ще один вихованець клубу боксу "ЛІДЕР", Олександр Гречаник, перебуває на спортивному зборі в м. Долина Івано-Франківської області з метою підготовки до Чемпіонату Європи серед юніорів, який вже 17 вересня 2017 року стартує в м. Албени (Болгарія). Тож серед тринадцяти найкращих юніорів України, які змагатимуться на Європейській першості в Болгарії, честь країни відстоюватиме і вихованець боксерського клубу нашої гімназії!       

Пишаймося нашими спортсменами! Досягнути успіху може кожен, тому боксерський клуб "Лідер" Новгород-Сіверської гімназії №1 ім.Б.Майстренка щовересня запрошує хлопчиків і дівчат, які мають бажання займатися боксом, розвивати свої спортивні здібності й таким чином зробити перший крок до успіху. Тренуйтеся в "Лідер" та будьте лідерами!111111