Перемога в конкурсі «Молодь – за чисту воду!» — Новгород-Сіверський ліцей №1

22 березня –Всесвітній день води, який, безсумнівно, святкує вся планета. Головна мета цього дня - нагадати кожному жителю планети про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі. Тому саме в цей день на базі Чернігівського національного технологічного університету проходив ІІ тур обласного водно-екологічного конкурсу «Молодь – за чисту воду!». Завдання конкурсу - виявити в учнів розуміння водно-екологічних проблем та представити можливі способи їх вирішення.

Фахове журі, яке складалося з професорів, доцентів кафедри Водопостачання та водовідведення інженерно-будівельного факультету Чернігівського національного технологічного університету, управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації провело оцінку учнівських робіт і визначило кращих учнів, яких було нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

Учениця 11-А класу нашої гімназії ПУРИГА ВАЛЕНТИНА під керівництвом вчителя біології Ковальчук Л.М. представила конкурсну роботу на тему «Збереження водної флори басейну річки Десна Новгород-Сіверського району». Робота отримала високу оцінку журі. Ученицю було нагороджено дипломом ІІ ступеня та цінним подарунком.1111