На крилах творчості — Новгород-Сіверський ліцей №1

З 10 березня в стінах музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім» почала діяти виставка картин талановитої сіверської художниці, нашої колеги-вчителя образотворчого мистецтва та художньої культури, керівника художньої студії «Палітра» Новгород-Сіверської гімназії №1 Тетяни Канторіз.

В єдиній композиції виставки також представлені творчі роботи багатьох учнів художниці: школярів, студентів, дорослих шанувальників образотворчого мистецтва, для яких Тетяна Миколаївна стала мудрим наставником, навчаючи кожного з них розмовляти зі світом засобами творчості, не боятися експериментувати, створювати щось нове. Про свою багаторічну мистецьку та педагогічну діяльність Тетяна Миколаївна Канторіз говорить: «Живопис - важлива та неймовірно цікава частина мого життя. Мене захоплює цей світ, його безмежні можливості. Я люблю, коли очі дітей світяться від щастя. Але головне все ж залишається незмінним - любов до дитини, віра в її сили, надія, що учень піде далі, ніж учитель, - ось те, що єднає вчителя й учня в єдиний світ, назва якому – творчість…»
1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т1. Канторіз Т