Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Уже не перший рік у гімназії діє УНДТ «Еврика». За традицією наприкінці кожного  навчального року підбиваються підсумки його роботи. 26 квітня відбулося засідання філологічної секції.

1Шевченко Вікторія, учениця 5-Б класу, презентувала пошукову роботу на тему «Тріумфальна брама в Новгороді-Сіверському —пам'ятка архітектури національного значення» (кер. Костенко Л.О.).
2Учениця 7-А класу Пехотна Поліна ознайомила присутніх з проектом з англійської мови «Gardening in the United Kingdom» (кер. Філько Н.М.)
3
Подоляко Варвара з 7-А класу розповіла про участь у Всеукраїнському конкурсі «Знайди героя Чорнобиля поруч». Учениця представила роботу «Голубе мій сизокрилий…» (кер. Умняшкіна Н.Г.).4
Учасниця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН у 2017 році Недашківська Анастасія (10-Б клас) поділилась враженнями про конкурс і продемонструвала свою науково-дослідницьку роботу на тему «Особливості рушників Новгород-Сіверщини» (кер. Л.О.Костенко) 5Заступник директора з навчально-методичної роботи Сігута С.О. підсумувала роботу секції й побажала учасникам не зупинятися на досягнутому, а продовжувати працювати на науковій ниві. 6