Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

06.06.2017 учнівська команда-переможців обласного етапу олімпіад та спортивних змагань Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка відвідала кінно-спортивний комплекс «Бреч» у Корюківському районі.

Щирі слова вдячності висловлюють учнівський, батьківський та педагогічний колективи гімназії народному депутату України Анатолію Євлахову, який  подарував захоплюючу екскурсію до кінно-спортивного комплексу «Бреч» у Корюківському районі, за підтримку розвитку талановитих і здібних дітей.

Учні отримали незабутні враження від знайомства з граціозними елітними кіньми, від виставки їхніх досягненнь у змаганнях. Дізналися про історію створення комплексу, розведення, тренування та догляд за кіньми ганноверської породи.

У церкві Святого архангела Михаїла діти були у захваті від спілкування з отцем Леонідом, який розкрив дітям значення духовності у житті кожної людини, окропив святою водою і подарував кожному оберіг. А також надав можливість екскурсантам здійснити колокольний дзвін.

Гарний настрій та естетичне задоволення викликала прогулянка по туристично-гостинному комплексу «Бреч», розташованому у мальовничому куточку лісу біля озера.

Завершенням екскурсії став смачний обід у ресторані «Сільвер».

2222266