Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

24 серпня 2017 року учні та педагоги гімназії взяли участь у відзначенні  26-річниці Незалежності України. Святкові заходи розпочалися з покладання квітів до пам’ятника воїнам-землякам, які загинули в роки Другої світової війни, та видатному діячеві українського державотворення Богдану Хмельницькому. Потім біля пам’ятного знаку учасникам АТО відбулося вшанування загиблих захисників України.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих за волю нашої країни та долучилися до панахиди.

Святкування Дня Незалежності України продовжилось урочистостями та святковим концертом, на відкритті якого міський голова Олег Бондаренко привітав присутніх з Днем Незалежності України, з днем народження нашої країни та побажав усім здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах в ім’я нашої Батьківщини та нашого рідного міста.

Під час урочистостей старшокласник гімназії Станіслав Ковальов у своїй патріотичній промові розповів про важливість незалежності та суверенітету країни та про відповідальність кожного з нас за майбутнє України. Назар Бельдяга та Анна Дудар подарували присутнім чудові пісні, а вихованці студії гімназії «Танцювальний квартал» порадували всіх патріотичними хореографічними композиціями.

1111111