Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Ось і розпочався новий навчальний рік! Ми готові з новими силами вчити та вчитися, рости та розвиватися в умовах життєрадісності, творчості та ініціативності в перспективному, величному, рідному навчальному закладі – Новгород-Сіверській гімназії №1 ім. Б. Майстренка!

З початком нового навчального року учнів гімназії привітав заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, депутат Чернігівської обласної ради С.Ф. Сергієнко, який вручив директору гімназії сертифікат на 10 тис. гривень на поліпшення матеріальної бази навчального закладу. Привітали школярів, педагогів та батьків із початком нового навчального року Новгород-Сіверський міський голова О.А. Бондаренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту І.І. Головня, директор гімназії В.П. Мокрякова.

Трепетно та неповторно в День Знань пролунав перший дзвоник як для першачків, які тільки стають на стежку науки, так і для випускників, які менш ніж за рік вирушать у дорогу самостійного життя. Під час урочистої лінійки випускники гімназії поклали квіти до Вічного вогню та до пам’ятного знаку захисникам України в роки Другої світової війни та воїнам, які загинули під час бойових дій у зоні АТО. Злетіли у вересневе небо різнокольорові повітряні кульки наших першокласників разом із надією на мир та спокій на рідній землі. Також цього дня гімназія долучилася до Всеукраїнської акції «Благодійність замість квітів».

Новий навчальний рік – це завжди нові знання, можливості та досягнення. Тож нехай 2017-2018 навчальний рік принесе успіх та радість! Нехай реалізуються всі наші мрії, плани та сподівання!010101010101010101