Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Спорт — здоров'я, краса, сила! Це неспинна боротьба та рух вперед. Бурхлива стихія, що захоплює та вирує справжніми пристрастями. Спорт — це і є пристрасть у чистому вигляді, жага до своєї справи, до духу суперництва, до перемог. Тільки найсильнішим та найвитривалішим вдається підкорити Олімп!

З 08 вересня по 15 жовтня 2017 року в нашій гімназії відбуватиметься фестиваль здорового способу життя «Спорт – територія успіху!», в рамках якого учні братимуть участь у багатьох цікавих спортивних, творчих, освітніх заходах.

З нагоди Дня фізичної культури та спорту на міському стадіоні відбулося свято, на якому кращі спортсмени нашої гімназії та інших навчальних та позашкільних закладів міста були нагороджені грамотами та заохочувальними стипендіями.

0101010101010101011212У цей святковий день відбулися міські легкоатлетичні змагання, на яких юні спортсмени взяли участь в естафеті, метанні м’яча, бігу на короткі дистанції, стрибках у довжину з місця.

Команда нашої гімназії у складі: Марченка Данила, Шамрицького Ростислава, Мельника Станіслава, Пономарчука Євгена, Лукаша Олексія, Марус Марини, Шкалаберди Лілії, Деденок Ліани, Захарової Катерини, Подоляко Варвари (тренер – Пурига Г.В.) зайняла 1 загальне командне місце!!!!mHmE4 xKt0cЩиро вітаємо всіх спортсменів з Днем фізичної культури і спорту! Бажаємо міцного здоров’я, нездоланної волі до нових перемог, натхнення та незабутніх вражень та емоцій!!!