Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

22 серпня, відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Освічені діти – успішна країна», який 2015 року започаткував народний депутат України Анатолій Євлахов.

001Згідно з умовами, переможцями конкурсу визнано 21 випускника шкіл із 7 північних районів Чернігівщини (по 3 із кожного району), що входять у виборчий округ № 207, який у Верховній Раді України представляє народний депутат Анатолій Євлахов.

Усі вони за результатами зовнішнього незалежного оцінювання набрали найбільшу кількість балів.

У нашому місті перемогли одразу три представниці гімназії № 1: Анна Корицька, Валентина Пурига  і Перекута Анастасія. Вони набрали 581, 575 і 574 бали відповідно.002Під час церемонії нагородження кожному з переможців було вручено грамоту і грошову премію.

Нагороди від імені народного депутата України Анатолія Євлахова вручив його помічник-консультант Владислав Мозговий.003«Мрійте, і ваші мрії збудуться! Більше спілкуйтеся, беріть активну участь у громадському житті, навчайтеся. Це стане хорошим фундаментом у вашому подальшому самостійному житті», – передав він молоді слова народного депутата.

Як і в попередні роки, урочистий захід відбувся у туристично-готельному комплексі «Бреч», розташованому в однойменному селі неподалік районного центру Корюківка.

Під час відвідування ТГК «Бреч», який добре відомий кіньми гановерської породи, юнаків і дівчат ознайомили з історією комплексу, умовами та специфікою догляду за тваринами, проведення змагань з конкуру і виїздки.004Гості відвідали «Зал слави», присвячений перемогам на різноманітних змаганнях, дізналися багато цікавого про роботу тренерів і особливості догляду за тваринами.

Крім того, екскурсовод показав їм архітектурні, ландшафтні та скульптурні пам’ятки.

Після екскурсії спеціально для переможців було організовано обід у ресторані «Сильвер» і відпочинок у басейні.005005005