Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Здоров'я є найціннішим нашим скарбом. І численні дослідження вчених довели, що здоров'я людини на 20% залежить від екології, на 10 % – від медичного обслуговування, на 20% – від спадковості та близько 50% – від способу життя людини.

Для того, щоб дитина мала здорове та успішне майбутнє, життєво необхідним є формування в неї з ранніх років навичок здорового способу життя.  Розуміючи актуальність цього питання, педагоги, учні, батьки постійно намагаються знаходити нові шляхи вирішення даної проблеми. І один з таких шляхів – участь у проектній діяльності.

У рамках  проекту «Спорт – територія успіху» 10 жовтня 2017 року педагогом – організатором Ільющенко О.М., практичним психологом Могильною Т.А., вчителем предмета «Основи здоров'я» Ковальчук Л.М. в гімназії проведено освітньо-інформаційну гру «Віват, інтелект!» на тему: «Спортивні ігри, що підкорили світ».

Подорожувати сторінками олімпізму завітали команди інтелектуалів 9, 10, 11 класів та гімназійна команда «Сіверяни». Старшокласники продемонстрували свою цікавість до спорту та знання з історії олімпійських ігор, феноменальних фактів, спортивних рекордів та звершень. Але найбільше правильних відповідей надала команда досвідчених гравців «Сіверяни», яка виборола цього дня перемогу та незабаром стане учасником обласного етапу інтелектуальної гри "Віват, інтелект!"

1111Також з метою популяризації здорового способу життя, запобігання шкідливим звичкам, залучення дітей до спорту в гімназії відбулася виставка творчих робіт у формі плакатів, виставка літератури про олімпійські види спорту та фото-флешмоб «Здоровим бути модно!»

5555555