Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

«Спорт – територія успіху!» – під таким гаслом 13-14 жовтня 2017 року в нашій гімназії проведено фестиваль здорового способу життя. У рамках реалізації грантового проекту від благодійного фонду «Майбутнє Чернігівщини», школярі взяли участь у багатьох спортивних, творчих, освітніх заходах, метою яких були популяризація здорового способу життя, залучення учнів до занять спортом та виховання відповідального ставлення до власного здоров'я.

Яскравим заключним етапом гімназійного спортивного фестивалю став VIII відкритий чемпіонат м. Новгорода-Сіверського з боксу «Хай гримить козацька слава!», присвячений Дню захисника України, Дню українського козацтва та святу Покрови Пресвятої Богородиці. Змагатися у витримці, силі та спортивній майстерності виявили бажання 85 боксерів із різних міст України: Києва, Славутича, Чернігова, Глухова, Коропа, Ріпок, Шостки та Новгорода-Сіверського.

Спортивні змагання розпочалися урочистим підняттям Державного Прапору України, яке здійснив неодноразовий чемпіон України з боксу, срібний призер чемпіонату Європи 2015 року, бронзовий призер чемпіонату Європи 2017 року, майстер спорту, що є вихованцем спортивного клубу «Лідер» Олександр Гречаник. Високі досягнення цього талановитого спортсмена на рингах всеукраїнського, міжнародного та європейського рівня було відзначено міським головою О.А.Бондаренко, який вручив боксеру подарунок та висловив слова вдячності за самовіддану та наполегливу спортивну працю, результати якої уславлюють наш край!

Усі учасники змагань, які прибули до м. Новгорода-Сіверського на турнір Козацької Слави, довели свою силу, волю до перемоги та мужність у яскравих боксерських поєдинках, що оцінювалися досвідченими спортивними суддями першої, національної та міжнародної категорій.

Напружена боротьба на змаганнях вирувала як серед старших спортсменів, так і серед новачків. Кожен із боксерів серйозно готувався до виступу на рингу, слухав поради наставників і намагався якнайкраще показати свою технічну майстерність у видовищних боях. Однак, якими б напруженими не були поєдинки, по їх завершенню спортсмени дякували один одному за найважливіше – безцінний спортивний досвід.

Свято спорту – це свято активних, життєлюбних, бадьорих та енергійних! Тож за здоровий та активний стиль життя агітували в спортивній залі також і талановиті вихованці хореографічної студії гімназії «Танцювальний квартал» та вокалістка Анастасія Абрамовська.

Спорт – територія здоров'я та успіху! З нетерпінням чекатимемо нових спортивних змагань, а набуті в наполегливих щоденних заняттях та тренуваннях навички здорового способу життя, зацікавленість спортом нададуть можливість гармонійно розвиватися кожній дитині, сприятимуть їх успішному та щасливому майбутньому.

010101010101010101