Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт» вдало поєднує виховання в учнів здорового способу життя, формування всебічно розвинутої особистості в дусі відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу. В нашому місті цей фестиваль проводиться вже кілька років поспіль і за цей час він встиг стати одним з найулюбленіших спортивних змагань учнівської молоді.

14 жовтня 2017 року, в День українського козацтва, на базі ДЮСШ відбувся міський етап фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт – 2017», в якому взяли участь школярі загальноосвітніх закладів м. Новгорода-Сіверського. Святкова програма складалася з козацьких розваг і спортивних випробувань, під час яких учасники виявили силу, спритність, швидкість, витривалість та спеціальні вміння з ігрових видів спорту.

За підсумками змагань команда "Сіверяни" нашої гімназії зайняла ПЕРШЕ місце! Вітаємо учасників гри (Грибанову Ангеліну, Марус Марину, Кривенка Руслана, Кулик Анну, Тимошенко Анну, Марченка Данила, Лукаша Олексія, Салун Марію, Козинця Дениса) та їх тренерів Пуригу Г.В. та Децика М.Ф. з блискучим спортивним результатом! Так тримати!!!

11104