Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Передноворічні інтелектуальні батли нарешті відбулися!!! Здобувши перемогу у відбіркових іграх, у яких взяло участь 34 учнівські команди нашої області, команда «Сіверяни» Новгород-Сіверської гімназії №1 (тренер - практичний психолог Т.А.Могильна) цими вихідними взяла участь у фінальному етапі VIII Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області.

За перемогу на цьому етапі змагались 8 команд: «КМІД» Деснянської ОТГ, «СМАРТ» Носівської ОТГ, «Бригантина» Талалаївського району, «Данко» Ріпкинського району, «Фенікси» Варвинського району, «Кліо» м.Ніжина, «Крокс» Михайло-Коцюбинської ОТГ, «Сіверяни» м.Новгорода-Сіверського.
У результаті напруженої інтелектуальної боротьби команда нашої гімназії посіла третє місце, поступившись у півфіналі команді-переможцю «Кліо» м.Ніжина. Під час нагородження "Сіверяни" отримали від журі спеціальний приз та були відзначені як команда, що ніколи не здається, сильна духом, потужна, активна та позитивна.
Діти отримали велике задоволення від гри, спілкування з новими друзями та позитивної святкової атмосфери, яку створили артисти обласної філармонії та Національна суспільна телерадіокомпанія України «Чернігівська регіональна дирекція».

Отож, віват, інтелект! Віват, «Сіверяни!» Ви - наша гордість! За вами майбутнє!!!

0101010101010101