Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Київський національний університет культури і мистецтв щодня проводить День відкритих дверей для талановитих і амбітних абітурієнтів.

16 лютого 2018 року столичний виш приймав делегації з Кіровоградської, Рівненської та Чернігівської областей. П'ятнадцять майбутніх випускників нашої гімназії з метою профорієнтації цього дня мали можливість поринути у студентську атмосферу, поспілкуватись із ректором, викладачами, дізнатись умови вступу й побувати в інноваційних фахових та мультимедійних лабораторіях факультетів вишу.

Учні відвідали Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, Факультет журналістики і міжнародних відносин, Факультет дизайну і реклами, Факультет кіно і телебачення, Факультет музичного мистецтва, Факультет режисури і шоу-бізнесу, Факультет хореографічного мистецтва, Факультет культурології, Факультет економіки, права та ІТ.

«Університет культури – лідер освіти в Україні. Ми працюємо за новітніми міжнародними стандартами та активно використовуємо досвід освітньої галузі європейських країн. Студенти отримують два дипломи – український і європейський. Оберіть улюблену професію і реалізуйте свої здорові творчі амбіції. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Виховуйте в собі характер та волю до перемоги. За вами майбутнє України!» – побажав школярам ректор університету Михайло Поплавський.

11111111111