Козацький рій «Сіверяни» Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка – золоті призери обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)! — Новгород-Сіверський ліцей №1

12 травня 2018 року на базі дитячого табору «Юний турист» у с. Количівка Чернігівського району зібралися 36 рої – переможці І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для участі в ІІ (обласному) етапі гри (264 дитини).

Наше місто на змаганнях представляв козацький рій «Сіверяни» Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка, який переміг на міському етапі гри.

Вітаючи учасників обласного етапу гри, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, заступник голови Чернігівського обласного штабу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), підкреслив, що «Джура» перестала бути просто грою, а трансформувалась у потужний патріотичний дитячо-юнацький рух і об’єднала у своїх лавах гідних нащадків лицарів-козаків, оборонців волі українського народу.

Протягом п’яти днів учасники гри брали участь в різноманітних конкурсах та змаганнях. Кожен із роїв показав свій вишкіл і волю до перемоги в змаганнях рятівників, стрільбі, штовханні гирі, на туристично-спортивній смузі перешкод, перетягуванні линви, в конкурсах медичного, творчого, історичного спрямування та соціальних проектах. Також учасників чекали зустрічі з учасниками АТО, спортивні ігри, вечори художньої самодіяльності.

У ході напруженої боротьби рій «Сіверяни» нашої гімназії став ЗОЛОТИМ ПРИЗЕРОМ, гідно представши наше рідне місто на обласному етапі гри. Вітаємо нашу команду у складі гімназистів: Єркіної Юлії, Шабеті Катерини, Плахути Олега, Балабко Ангеліни, Горбоноса Олега, Шматка Олександра, Воробйова Нікіти, Гулька Дмитра, Полякова Данила, Куліка Артема та їх тренерів (Децика М.Ф., Балабка Є.А.), а також вчителів, які брали участь у підготовці учнів до змагань (Ковальчук Л.М., Сластьон Л.П., Шкалаберда Ю.А., Ільющенко О.М., Марченко В.В., Канторіз Т.М., Величковський А.В.) з найкращим результатом!!!

Так тримати!!!!

Пишаємося нашими учнями!!!010101010101010101010101010101010101010101010101010127