Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Освітній заклад, що змінюється, – це про нас. Вже кілька років поспіль учні разом з педагогами активно впроваджують у життя різноманітні цікаві освітні, творчі та спортивні проекти, тому що впевнені, що гімназія повинна мотивувати до гармонійного особистісного розвитку дитини, стати «школою успіху особистості», школою мрій, де кожен учень зможе себе реалізувати як індивідуальність.

Немає сумніву: освітній заклад нового покоління повинен бути сучасним, обладнаним всім необхідним, мати творчу та затишну атмосферу.

Тож замість однотонних непримітних стін шкільної їдальні – творчий простір, обрамлений прекрасними картинами, на яких оживають яскраві різнобарвні квіти, даруючи всім учням гімназії радість та естетичне задоволення. Саме такі зміни в залі їдальні побачила гімназійна родина на початку нового навчального року.

Ідея творчого проекту «Шкільна їдальня » народилася в учнів гімназії під час літніх канікул. Вихованці художньої студії «Палітра», займаючись творчістю, виявили бажання естетично оформити шкільну їдальню, щоб всім гімназистам було приємно у ній знаходитися та харчуватися. Протягом трьох тижнів творчий колектив студії (Асеєва Аліна, Асеєва Альона, Савченко Дар'я, Зайченко Христина, Кром Вікторія, Підковко Дмитро, Москаленко Михайло, Костир Нікіта, Кавурко Діана, Єрошова Наталія, Канторіз Єлизавета, Петрусьова Ярослава, Деденок Ліана, Щедрова Єлизавета, Бондаренко Зоряна) створював на стінах прекрасні чудернацькі картини – справжні витвори мистецтва. Креативний імпульс дітей з радістю підтримала вчитель образотворчого мистецтва та художньої культури, керівник студії Тетяна Миколаївна Канторіз, яка стала координатором проекту.

Попереду дітей чекає реалізація багатьох творчих ідей, і одна з них – антистресовий художній розпис стін дитячого відділення лікарні. Тож нехай всі творчі плани талановитих учнів успішно впроваджуються, а мистецтво дарує нам красу, радість, естетичну насолоду, надихає кожного на добрі справи та зміни на краще!

01

03

04