Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Учнівське самоврядування – це змістовне та цікаве шкільне життя, активна життєва позиція учнів, формування їх особистісних рис, можливість проявити лідерські здібності.

13 вересня 2018 року в гімназії відбулася установча конференція лідерів учнівського самоврядування «Острова Скарбів» на тему: «Роль самоврядування у становленні успішної особистості». Під час заходу учасники внесли цікаві пропозиції змін до Статуту учнівського самоврядування, обговорили питання важливості формування соціальної активності сучасної молоді, визначили зміст, методи та форми роботи Ради освіти, Ради культури та відпочинку, Ради спорту та здоров'я, Ради Барвінчат, господарсько-екологічної Ради, Ради патріотизму та милосердя, Ради дисципліни та порядку, технічної та інформаційної служб у 2018-2019 навчальному році.

Спільно з педагогом-організатором Ільющенко О.М, яка є координатором діяльності учнівського самоврядування, учасники конференції також внесли пропозиції щодо реалізації соціально-значущих програм та проектів з різних напрямків життєдіяльності учнів гімназії. Найцікавіші проекти обов'язково будуть впроваджені в шкільне життя протягом навчального року.

1

2

3

4

5