Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

1 грудня є одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я, що об’єднує світ у боротьбі з ВІЛ-інфекцією. Епідемія ВІЛ/СНІДу в Україні є наймасштабнішою та найнебезпечнішою в Європі, і вже охопила 1,63 % дорослого населення країни.

«Хто попереджений – той захищений!» Саме таке гасло в перші дні грудня пропагували учні та педагоги Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка.

Активна молодь та педагоги нашої гімназії організували ряд заходів з цієї теми. Інтерактивне заняття з учнями 10-х класів провели практичний психолог Могильна Т.А., лікар-інфекціоніст кабінету «Довіра» Недашківський А.Л. та вчитель біології і основ здоров’я Ковальчук Л.М.; творчі учні освітнього закладу взяли участь у конкурсі плакатів.

Потім діти разом з педагогом-організатором Ільющенко О.М. та вчителем Ковальчук Л.М. вийшли на вулиці міста з акцією «Молодь за життя без СНІДу», під час якої поширювали буклети та розповідали про мету акції, символом якої були кульки червоного кольору – знак співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу. Адже проінформованість кожного про шляхи зараження ВІЛ, пропаганда здорового способу життя – є запорукою до подолання цього захворювання.

01010101010101010909