День місцевого самоврядування — Новгород-Сіверський ліцей №1

У рамках відзначення Дня місцевого самоврядування 07 грудня в Новгород-Сіверській міській раді для активної учнівської та студентської молоді нашого міста відбувся день відкритих дверей. Юні гості зустрілися з міським головою Олегом Бондаренком, який розповів про структуру органів місцевого самоврядування та озвучив плани на майбутнє.

Далі на дітей чекала екскурсія кабінетами міської ради. Начальники відділів розповіли про діяльність та повноваження своїх відділів, а юні гості мали змогу оглянути умови, в яких працюють посадові особи міської ради та поставити питання, що їх зацікавили.

Завершилась екскурсія відвідинами кабінету міського голови, де на дітей чекав приємний сюрприз – торт з гербом міста Новгорода-Сіверського, який міському голові сьогодні презентувала керуючий філії Чернігівського обласного управління АТ ˮОщадбанкˮ Надія Острик. Учасники заходу не приховували захвату від побаченого та почутого. Гостина в міській раді для юних лідерів завершилась солодким столом та найкращими побажаннями від мера.

01010101010101010101010101010101