Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

14 грудня в Новгород-Сіверській гімназії №1 ім. Б.Майстренка відбувся традиційний вечір відпочинку «Посвята в старшокласники». Зі щирими вітальними та напутніми словами до учнів десятих класів звернулася директор гімназії В.П. Мокрякова, класні керівники Іванова І.М. та Ковальчук Л.М., від імені батьків з привітальними словами звернулася Дудар К.М.

Щоб увійти до когорти старшокласників гімназії, десятикласникам прийшлось пройти ряд випробувань: творчо презентувати свої класні колективи, взяти участь в артистичному, інтелектуальному, художньому та акторському марафонах, проявляючи під час виступів креативність, винахідливість, творчість та почуття гумору.

Урочиста частина дійства завершилась обіцянкою старшокласників бути прикладом для молодших школярів, відповідально ставитися до навчання, ніколи не забувати рідної гімназії та впевнено йти до життєвих цілей.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ковальчук Ф.Г. виконав жартівливий «обряд боротьби з лінню в навчанні», класні керівники благословили вихованців добірним зерном, бажаючи всім щасливої долі та успіху, батьки почастували всіх солодкою кашею на знак міцної дружби однокласників, а на завершення свята старшокласників чекала тематична дискотека.

01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01