Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

"Людина, яка відкриває світ!" Саме так можна назвати кожного, хто обрав справою свого життя роботу екскурсоводом. Це одна з найцікавіших і потрібних професій у світі, адже екскурсоводи є зберігачами всіх знань і творчих здобутків людства, незалежно від того, про що йде розмова: живопис, архітектурні ансамблі або музеї.

У своє професійне свято працівники Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім» запросили учнів закладів освіти міста взяти участь у професійній грі «Я – екскурсовод», під час якої діти мали змогу спробувати себе в ролі екскурсоводів. Цього дня лідери учнівського самоврядування Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б Майстренка з цікавістю провели для працівників музею оглядову екскурсію, під час якої розповіли про славетну історію навчального закладу, напрямки діяльності сучасної гімназії, досягнення, видатних педагогів та випускників.

Попереду – наступний етап ділової гри: діти відвідають музей-заповідник та отримають майстер-клас «Як стати успішним екскурсоводом» від фахівців музейної справи.

З нагоди професійного свята бажаємо працівникам музею творчих злетів, тисячі цікавих екскурсій, задоволення від роботи, нових відкриттів, професійного зростання, прагнення до нових знань, невичерпного джерела бадьорості, сил і натхнення!

0101010101010101010101