Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Вітаємо молодших вихованців Клубу боксу «ЛІДЕР» Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка з успішним виступом на Відкритому чемпіонаті м. Шостки з боксу, який пройшов з 22 по 23 лютого в спортивному комплексі «Свема» (нині «Барса»), і зібрав юних боксерів 2007-2008 та 2009-2010 років народження з Шостки, Глухова, Путивля, Дружби, Конотопа, Кролевця та Новгорода-Сіверського.

Клуб боксу «Лідер» на цих змаганнях був представлений 9 спортсменами, найстарші з яких 2007 років народження, а найменші – 2009. Наші юнаки показали, що традиції Новгород-Сіверського боксу і надалі розвиваються і на зміну відомим «лідерівцям» підростає гідна зміна. З 9 боксерів з Новгорода-Сіверського 8 зайняли перші місця: Денис Редковець, Олександр Дьомкін, Тимофій Олексієнко, Данііл Подковка, Герман Пелекайс, Денис Шкалаберда, Олег Маслюк та Михайло Лінок, та друге місце у Ярослава Стасюка. Крутий особистий виступ та перше загальнокомандне місце Відкритого чемпіонату м. Шостки з боксу – здобуток наших боксерів.

Незважаючи на блискучий виступ, на відпочинок часу обмаль, адже вже 1-3 березня відкритий чемпіонат Сумської області з боксу серед усіх вікових груп прийматиме Глухів. Вихованці Клубу боксу «ЛІДЕР» готуються виступити потужною командою.

А інший, найдосвідченіший вихованець Клубу «ЛІДЕР», майстер спорту Андрій Тимошенко, вже з 3 березня вирушить на навчально-тренувальний збір Національної збірної команди України з боксу до Олімпійської бази «Конча-Заспа», а 15 березня, у складі Національної збірної України, представлятиме нашу державу на Міжнародному турнірі класу «А» в Сербії.

01