Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

1-3 березня у м. Глухові пройшов Відкритий чемпіонат Сумської області з боксу. В змаганнях взяли участь 24 команди з Сумської, Полтавської, Чернігівської, Київської областей та міста Києва, загальною кількістю 170 учасників.

Вихованці Клубу боксу «ЛІДЕР» вкотре довели свій найвищий клас, виборовши перше загальнокомандне місце і поклавши в свою скарбницю 5 перших та 2 других місць. Так, Денис Шкалаберда, Олег Маслюк, Богдан Балабко, Олександр Гречаник та Владислав В’язовик стали переможцями Відкритого чемпіонату, а Михайло Лінок та Віктор Могильний вибороли другі місця. Саме вибороли, бо на стадії ¼ Віктор Могильний у непростому поєдинку переміг суперника із Сум, а у ½ фіналу практично зубами вирвав перемогу в представника Броварів, і лише в фіналі в безкомпромісному двобої поступився місцевому Нікіті Кукелку, який був визнаний кращим боксером змагань. Не менш важкі двобої були і в Михайла Лінка.

Надалі юнаки та юніори відпочинуть від змагань, займаючись спортивними іграми та удосконалюючи загальну фізичну підготовку, адже протягом останнього місяця наші хлопці встигли виграти чемпіонат Чернігівської області, Відкритий чемпіонат м. Шостки та Відкритий чемпіонат Сумської області з боксу. А дорослим відпочивати не час – попереду Всеукраїнський майстерський турнір серед еліти в Черкасах, де в складі Чернігівщини буде одразу три представники Новгород-Сіверщини. Тож вирушаймо й далі до нових, ще не підкорених вершин!

01