Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З 29 лютого по 03 березня 2019 року в смт Варва Чернігівської області відбувся Кубок України серед юнаків з техніки пішохідного туризму.

На змагання прибуло 15 команд з Вінницької, Київської, Донецької, Кіровоградської, Запорізької, Полтавської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей.

До збірної команди Чернігівської області увійшли кращі спортсмени нашого краю, двоє з яких є вихованцями туристичного гуртка «Вертикаль» Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка. Зважаючи на досвід та високу компетентність, головним тренером збірної команди нашої області був призначений Євгеній Балабко з Новгорода-Сіверського.

Змагання відбувалися на двох дистанціях. Успішно пройшовши всі випробування на особистій дистанції «Смуга перешкод», збірна команда Чернігівської області посіла ПЕРШЕ місце. Потім туристичні команди з одинадцяти областей України боролися за першість на командній дистанції «Смуга перешкод», на якій чернігівці зайняли ДРУГУ сходинку на спортивному п'єдесталі. По завершенню змагань у загальному заліку туристична команда Чернігівської області стала СРІБНИМ призером Кубку України серед юнаків з техніки пішохідного туризму.

Крім того, успішною стала також боротьба представниці туристичного гуртка Новгород-Сіверської гімназії №1 Шевченко Вікторії на Відкритому Кубку Чернігівської області, де спортсменка на особисто-командній дистанції здобула 28 місце серед всіх учасників змагань.

Вітаємо з успіхом збірну туристичну команду нашої області, а також вихованців новгород-сіверської команди «Вертикаль» з техніки пішохідного туризму Горбоноса Олега та Балабко Ангеліну та їх тренера Євгенія Балабка, які в складі збірної команди гідно представили Чернігівщину, досягнувши в змаганнях всеукраїнського рівня блискучого результату! Пишаємося вашими високими спортивними досягненнями!

010101