Гордість і надія гімназії – 2019 — Новгород-Сіверський ліцей №1

Ось і промайнув ще один навчальний рік. Його урочистим завершальним акордом стало традиційне свято «Гордість і надія гімназії», яке відбулося 16 травня 2019 року в актовій залі Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка.

Цього дня гімназія вшановувала учнів, які показали високий рівень знань на міському (Переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів), обласному та всеукраїнському етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів (Переможці ІІІ та IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів); стали переможцями інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсів та змагань (Переможці конкурсів); номінантами гімназійного конкурсу «Вчитель року», «Учень року»; визнані найактивнішими та ініціативними учнями освітнього закладу (Найактивніші ініціативні учні гімназії).

Під час урочистостей  гімназійна спільнота вшанувала також вчителів та наставників, які мудрістю та горінням серця запалили вогонь знань та таланту своїх учнів (Подяка директора вчителям).

«Гордість і надія» - це також свято вшанування та вдячності батькам, які підтримують дітей в усіх починаннях, спрямовують їх на шлях розуму, пізнання, реалізацію талантів та здібностей (Подяка директора батькам).

З привітальними словами та найкращими побажаннями до колективу гімназії звернулися директор гімназії В.П.Мокрякова та почесні гості: Новгород-Сіверський міський голова О.А.Бондаренко, представник депутата обласної ради С.Ф.Сергієнка – Н.Даценко. Талановиті вокалісти та вихованці хореографічної студії «Танцювальний квартал» подарували присутнім святковий настрій.

Усі учасники урочистостей отримали заслужені винагороди: грамоти, дипломи, подяки. Переможцям обласного та всеукраїнського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів Новгород-Сіверський міський голова вручив грошові винагороди. Завдяки спонсорській допомозі випускника школи П.В. Будаєва кожен учасник свята отримав солодкі призи.

Переможці III та IV етапів олімпіад також отримали солодощі, люб’язно надані директором філії «Новгород-Сіверський кондитеро-трейд «Roshen» О.Я. Домоцьким.

За підсумками навчального року до свята було визначено та нагороджено цінними подарунками від депутата обласної ради С.Ф. Сергієнка учнів-переможців в номінаціях: «Учень року», «Олімпієць року», «Інтелект року», «Спортсмен року», Відкриття року», «Активіст року», «Творча особистість року» (Учень року-2019).

Шостий рік поспіль найбільш активні й ініціативні вчителі гімназії отримують премії та цінні подарунки від постійного спонсора П.В.Будаєва. У цьому навчальному році «Вчителем року» в гімназії визначено вчителя хімії та біології Дубовець Н.І., яка і отримала головний приз від спонсора – ноутбук.

Попереду – нові відкриття та перемоги. Сподіваємося, свято «Гордість і надія гімназії» традиційно збере нас у дружньому колі наступного року. Віват, гімназіє, віват!

01010101010101010101010101