Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника.

З нагоди урочистої події на подвір’ї Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка було людно – зібрались учні, вчителі, батьки. На свято завітав міський голова Олег Бондаренко, який привітав всіх присутніх з цим визначним днем, а випускникам побажав легких життєвих доріг та здійснення мрій і сподівань.

Директор гімназії В.П. Мокрякова подякувала педагогам школи за плідну працю, школярам – за високі досягнення, побажала всім набратися сил за літні канікули та відпочити перед новим навчальним роком.

Відмінникам навчання було вручено похвальні листи, а призери обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») та Чемпіонату України з боксу серед юніорів, які є номінантами свята «Гордість і надія гімназії», отримали солодкі подарунки.

Востаннє продзвенів шкільний дзвоник для учнів одинадцятих класів. Дорогі випускники! Перед вами відкривається безліч доріг, тож нехай здоров’я буде міцним, наснага та натхнення ніколи не згасають у ваших очах, удача та успіх супроводжують у перших кроках самостійного життя! У добру путь!

0101010101010101010101