Посвята учнів п'ятих класів у гімназисти — Новгород-Сіверський ліцей №1

Вже традиційно в рамках проведення Тижня учнівського самоврядування в Новгород-Сіверській гімназії №1 відбулося урочисте свято «Посвята учнів п'ятих класів у гімназисти», на яке завітали п’ятикласники разом з батьками та класними керівниками Марченко В.В., Сластьон Л.П., Совою Л.В.

Лідери учнівського самоврядування «Острів скарбів» та педагог-організатор гімназії Ільющенко О.М. запросили всіх у цікаву подорож по Океану гімназійного життя, під час якої наймолодші гімназисти презентували свої класні колективи, брали участь у вікторинах, конкурсах, дарували присутнім чудові творчі номери, разом з батьками здійснювали екскурсію по освітньому закладу, ознайомлюючись з його історією, традиціями та символікою.

І ось довгоочікувана мить: лідерів 5-А, 5-Б та 5-В класів урочисто прийнято до лав Ради капітанів, а нове поповнення гімназистів урочисто дало клятву на вірність Україні, рідному краю та гімназії.

Вітаємо юних школярів з приєднанням до великої гімназійної родини та бажаємо успіхів, завзяття, міцних знань, чудових вражень, легкого та впевненого курсування по Океану цікавого гімназійного життя!

111111111111111