Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Забута мелодія дитинства… Для кожного вона звучить по-різному. Для одних – вона весела та безтурботна, для інших – трепетна й ніжна. Але для всіх – рідна, неповторна, неодмінно пов'язана з рідною школою.

31 січня 2020 року в Новгород-Сіверській гімназії №1 відбувся Вечір зустрічі випускників, на якому зібралися випускники різних поколінь, вчителі, учні, батьки, гості.

З теплотою та щирістю згадували випускники своїх вчителів і класних керівників, дякуючи за цінні знання та життєві поради; з цікавістю знайомилися з сучасним життям школи, з радістю спілкувалися з однокласниками та педагогами.

Окрасою святкового концерту стали творчі виступи випускників: мелодійна поезія талановитої поетеси Олени Коленченко, хореографічні композиції танцювального колективу «Мрія» та колективу педагогинь гімназії, театральна гумористична постановка у виконанні Ольги Чередник, Оксани Харькової, Марії Щепочкіної, а також пісні, пародії, танці у виконанні майбутніх випускників гімназії, вихованців хореографічної студії «Танцювальний квартал», гуртка «Школа лідерства».

Нехай завжди гімназія залишається символом дитинства й юності. Чекаємо на зустріч з вами завжди, наші любі випускники!

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0