Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Новгород-Сіверська гімназія №1 ім. Б. Майстренка взяла участь у Всеукраїнському проекті серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS?», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Відділення НОК в Чернігівській області – заохотити дітей та молодь області сприймати олімпійську філософію, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також активно займатися фізичною культурою і спортом та вести здоровий спосіб життя.

Гостями та учасниками заходу стали: Валерія Єрошенко, майстер спорту України з боксу, член національної збірної команди України, триразова чемпіонка України, переможниця Кубку України з боксу; Андрій Тимошенко, майстер спорту України з боксу, член національної збірної команди України, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубку України з боксу, Владислав В’язовик, майстер спорту України з боксу, багаторазовий призер чемпіонатів України з боксу; Віктор Балабко – тренер-викладач вищої категорії та учні Новгород-Сіверської гімназії №1 імені Б. Майстренка.

Успішні спортсмени розповіли про користь та необхідність занять фізичною культурою та спортом, познайомили присутніх з історією олімпійського руху в Україні. Запальну руханку провела майстер спорту України з боксу, Валерія Єрошенко.

Завершилася зустріч врученням учасникам заходу подарунків від Відділення НОК України в Чернігівській області. Діти отримали автографи та сфотографувалися на згадку. 

1234