Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Погодьтеся, здоров'я – наша найбільша цінність. Для того, щоб дитина мала здорове та успішне майбутнє, життєво необхідно формувати в неї з ранніх років навички здорового способу життя. Однією з цікавих форм роботи з дітьми, які допомагають реалізувати цю мету, є Олімпійські уроки.

11 листопада 2020 року в спортивній залі Новгород-Сіверської гімназії №1 педагогом-організатором Ільющенко О.М. та Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Балабком В.А. за підтримки відділення НОК України в Чернігівській області для вихованців Клубу боксу «ЛІДЕР» проведено брейн-ринг «Ігри, що підкорили світ».

Капітанами команд, що взяли участь в тематичній інтелектуальній грі, стали відомі спортсмени нашого міста: триразова чемпіонка України з боксу серед еліти, володарка Кубку України з боксу, учасниця Чемпіонату Європи в Болгарії, майстер спорту ВАЛЕРІЯ ЄРОШЕНКО та член Національної збірної України серед чоловіків, триразовий медаліст чемпіонатів України серед еліти, чемпіон ХІІІ літньої універсіади України, майстер спорту АНДРІЙ ТИМОШЕНКО.

Подорожуючи сторінками олімпізму, учасники гри продемонстрували свої гарні знання з історії олімпійських ігор, феноменальних фактів, спортивних рекордів, що надихають та мотивують до нових звершень.

Побажаємо ж нашим юним спортсменам міцного здоров’я, нездоланної волі до перемоги та успіхів у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

0102030405