Реалізація програми «Школа, чутлива до психічного здоров»я» від GoGlobal — Новгород-Сіверський ліцей №1
Пишаємося нашими колегами: практичним психологом ТЕТЯНОЮ МОГИЛЬНОЮ та педагогом СВІТЛАНОЮ СІГУТОЮ, які взяли участь у навчанні та реалізації на Сіверщині програми «Школа, чутлива до психічного здоров»я» від GoGlobal - освітньої фундації, що генерує, пілотує та масштабує проєкти для школярів, вчителів та молоді.

 

GoGlobal :   "Каскадні тренінги в дії. Учасниці нашої програми "Школа, чутлива до психічного здоров'я" використовують отримані знання та проводять навчання для своїх колег.

Психологиня Тетяна Могильна та вчителька Світлана Сигута провели онлайн-тренінги для освітян з громад Новгород-Сіверського району, Чернігівщини. Дуже радіємо досягненням наших учасниць. Адже тема психоемоційної підтримки є дуже важливою. Вчасно зреагувати на гостру ситуацію та надати допомогу, підтримати, коли це необхідно, варто вміти кожному у сучасних реаліях.
Саме тому наша пара тренерок приділила багато часу таким темам:
- реакція дітей на втрату: як говорити, щоб не нашкодити
стресостійкість
- формула ненасильницького спілкування
 
Радіємо такому практичному застосуванню знань та спільно з партнерами Finn Church Aid Ukraine продовжуємо будувати "школу, чутливу до психічного здоров'я". Також дякуємо Чернігівській ОДА Юрій Музика за допомогу та сприяння у реалізації програми."