Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Фізика — слово дзвінке і разюче:
В ньому хмаринка і сонце палюче,
Все, що літає, дзвенить і блищить,
Плаває в водах, холоне, кипить.
На всі боки озирнись
І уважно подивись,
Ти побачиш тоді враз
Фізику навколо нас!
Поєднали тут ми, звісно,
І цікаве, і корисне!

У конкурсі газет та малюнків з фізики та астрономії найкращими стали учасники проекту «Архімед, вперед!» - учні 7-А класу.
7A5 6 кл1Цілий тиждень працювала фотоекспозиція «Фізика ХХ століття», яку організували учні 11-А класу.

В пн. 10.04. «загадки для розумників» найкраще розгадували п’ятикласники Підковко Дмитро, Глущенко Мила, Комар Марія, Гузенок Катерина, Січко Іван, та учні 6-А класу Кривенок Руслан та Кривенок Владислав. Подарунком для переможців є можливість отримати додатковий бал на уроках математики та інформатики.

У вт. 11.04. учні 5-6 класів приймали участь вікторинах «Цікава астрономія»  та «Подорож Сонячною системою» і здивували всіх присутніх високим рівнем своєї ерудиції.
5 6 кл
Учні 8-х класів (вт. 11.04.) вчилися проявити кмітливість та винахідливість у конкурсі «Ерудиція+швидкість». Найкращими стали учні 8-А класу Дудар Олександр та Жежкун Володимир.
8 А1У середу - 12 квітня - День Космонавтики, наша гімназія розпочала з міні лекції «Сучасний космос», яку провели учні 10-А класу.
8 А1
10-класники приймали участь в інтелектуальній грі «Фізичний мільйон». «Мільйонерами»,  безумовно, є Анна Бондар, Дмитро Гарбуз та Марія Бондар.
10 А мильонДля учнів 9-х класів за планом заходів були проведені інтелектуальні фізичні вікторини «Фізика навколо нас»

Всі гімназисти мали можливість перегляду відео «Андроїди серед людей», «Лазери у сучасному світі», «Микола Кібальчич. Геній минулого століття»
9 А19 А1Цього тижня 10-А вітав з днем народження однокласницю Гащенко Аню, яка народилася в День Космонавтики. Бажаємо нашій іменинниці космічних злетів!

Усе, що навколо, і в чому живем,
Словом "природа" ми звично назвем.
Знати природу і вміти в ній жити

Фізика вчить нас, її нам хвалити!

До нових зустрічей!