Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З 8 по 14 травня 2017 року в гімназії проводився тиждень безпеки дорожнього руху.

Під час тижня був проведений єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека в житті», виховні заходи з питань дорожнього руху у формі вікторин, конкурсів та творчих робіт, проведено конкурс дитячих малюнків з тематики дорожнього руху.

0101010101У рамках тижня безпеки дорожнього руху з учнями гімназії провів бесіду інспектор дорожнього нагляду Кузьомкін О.В.
070707
Під час Всеукраїнського флеш-мобу з безпеки дорожнього руху учні гімназії долучилися до міської акції, метою якої було привернути увагу водіїв та пішоходів до складної ситуації на автошляхах країни, сприяти вихованню дорожньої культури серед населення.

Агітаційна команда гімназії підготувала творчий виступ щодо важливості дотримання правил дорожнього руху "Діти Сіверщини - за безпеку дорожнього руху!"

Також вихованці студії "Танцювальний квартал" показали хореографічну композицію, під час якої учениця гімназії Тетяна Миненко виконала пісню "За безпеку руху!" Під час заходу спортсмени гімназії долучилися до велопробігу вулицями міста, а юні художники взяли участь у тематичній виставці малюнків.1010Нехай же рух дорожній буде безпечним для всіх!!!