Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З 11 по 15 березня в нашій гімназії тривав Тиждень фізики.

Для бажаючих зануритись у  казковий світ науки і опанувати його таємниці  вчителі фізики підготували різноманітні заходи.

У конкурсі газет та плакатів з фізики та астрономії  відзначилися  учні 9-б,9-а, 10-а, 11-а класів. Найзмістовнішими визнані  роботи Ляшенко Юлії, Бубенець Яни, Корицької Анни, Бондаренко Юлії, Шинкаренко Аліни, Полюшко Вікторії, Романьок Вікторії, Тиченко Анни та Коблевської Діани.IMG 8206IMG 8213Учні 9-А презентували проект «Ми в Сонячній системі» до дня Космонавтики. Свої роботи демонстрували Ворона Анна, Бондар Анна та Марія, Тимошенко Анна, Шинкаренко Аліна, Піддубна Дарья, Гащенко Анна та Дубовець АнгелінаIMG 8148IMG 8151Учні 5-6-х класів ознайомилися з цікавими дослідами , які для них підготовили старшокласники. Найактивнішими учасниками проведення дослідів були юні фізики Бондар Аня і Маша та Сластьон Євген.IMG 8226IMG 8233У рубриці «Фізичні прилади власними руками» юний конструктор Нікіта Кром представив глядачам саморобний голографічний проектор.IMG 8193Для учнів 10-х класів  була організована гра «Фізичний мільйон». Неперевершеним знавцем фізики вважаємо Воробйова Іллю.«Архімед і всі, всі, всі» - так називався проектний урок у семикласників.  Учні 7-х класів  представили глядачам  теоретичні і практичні наукові  проекти з механіки та гідростатики.IMG 8197Протягом тижня всі бажаючі гімназисти змогли переглянути відеофільми

 «Атом, который построил…» Наукова теорія атома.

 «Світ квантової фізики. Квантовий стрибок»

«Андроїди серед людей»

 За словами А. Ейнштейна «є тільки два способи прожити життя. Перший - ніби чудес не існує. Другий - ніби кругом одні чудеса». Запрошуємо всіх і надалі частіше заглиблюватися в світ наукових чудес.