Посвята в гімназисти — Новгород-Сіверський ліцей №1

29 листопада в гімназії відбулася Посвята п'ятих класів в гімназисти. Цьогоріч сімдесят шість учнів із високим інтелектуальним та творчим потенціалом розпочали свій гімназійний шлях.

Урочистої посвяти наймолодші гімназисти чекали з нетерпінням і тому ретельно готувались до неї, створюючи цікаву концертну програму. Свято пройшло в актовій залі, до якої були запрошені батьки, вчителі, гімназисти-старшокласники. П’ятикласники дуже хвилювались, відчуваючи важливість цієї події, але зуміли легко, творчо та креативно представити свої новостворені класні колективи.

Із теплими привітальними словами до учнів та їх батьків звернулися на святі заступник директора з навчально-виховної роботи Ф.Г.Ковальчук, класні керівники Максимихіна С.В., Кольяк Л.Б. та Кравцова Н.А., зазначаючи, що всі таланти і здібності учні гімназії зможуть відкривати й удосконалювати й надалі, адже для успішного навчання та всебічного розвитку особистості в навчальному закладі створені всі умови.

Привітати юних гімназистів прийшли лідери учнівського самоврядування «Острова Скарбів». Побажали успіхів новачкам і голова Ради Старійшин Марина Марус та голова Ради капітанів Ірина Криловська.

Кульмінацією свята стала клятва п’ятикласників добре вчитися, брати активну участь у громадському житті, берегти і примножувати славу рідної гімназії, із честю нести високе звання гімназиста.

Відтепер учні п'ятих класів стали повноправними членами великої гімназійної родини. Хай вам щастить, наші маленькі гімназисти!

0101010101010101010101010101