Тематичний захід «Діалог поколінь» з нагоди Дня Гідності на Свободи» — Новгород-Сіверський ліцей №1
«Що для мене ГІДНІСТЬ і СВОБОДА?» - це питання ставили собі представники молодіжної ради, які 21 листопада взяли участь у тематичному заході «Діалог поколінь» з нагоди Дня Гідності на Свободи».

 Лідер учнівського самоврядування гімназії, десятикласниця Горбонос Олександра в своєму есе поділилася з присутніми своїми думками про унікальний менталітет українців.

Громадська діячка, практична психологіня гімназії Тетяна Могильна розповіла про перші протестні акції українських громадян, свідком яких вона була; показала прапор, який зберігає після Революції Гідності як особливу, цінну для себе, історичну реліквію.
 
Хвилиною мовчання вшанували всіх воїнів-земляків, які віддали своє життя в боротьбі за територіальну цілісність нашої країни.
 
Щирі роздуми, промови, перегляд відео та музейних експозицій, тематичні творчі композиції зробили зустріч змістовною, емоційною, дали силу та надихнули вірою в те, що Україна обов»язково вистоїть у всіх випробуваннях і матиме гідне, щасливе, вільне європейське майбутнє!
 
2n3n45n7n8n9