Трішки святкового ДИВА і щирої творчості — Новгород-Сіверський ліцей №1
Новорічні святкові ранки подарували дітям яскраві промінчики радості
. Для молодших школярів гімназії старшокласники разом із педагогом-організатором Оксаною Ільющенко провели розважальну ігрову програму “У пошуках скарбів”.
 
Танцюючи, змагаючись, граючи, дітлахи здолали всі випробування від новорічних “піратів” і отримали по завершенню свята знайдені скарби - смачнючі солодощі, придбані за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради та від засновників БФ "Іскра Добра".
 
Веселим драйвом під час свята надихнули всіх маленькі “піратки” - вихованці гімназійної хореографічної студії “Танцювальний квартал” (керівник Юлія Шкалаберда), солодкі подаруночки для яких надали випускниця гімназії Альона Шпанюк та приватні підприємці Сергій та Алла Ковальови.
 
Щиро вдячні керівнику ДП “Новгород-Сіверський лісгосп” Сергію Зайцю за допомогу у створенні казкової атмосфери, яка панувала завдяки новорічному символу свята - ялинковим запашним красуням.
 
Даруймо нашим дітям дитинство! Із вдячністю ЗСУ і безмежною вірою в те, що Добро завжди перемагає...навіть у найтемніші часи!
 
12345