Вітаємо Костенко Ларису Олександрівну з перемогою в Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» — Новгород-Сіверський ліцей №1

Уже вчетверте Науково-дослідним інститутом українознавства Міністерства освіти і науки України було проведено Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу».

Конкурс спрямований на використання потенціалу українознавства як засобу формування свідомого і мотивованого патріотизму, вироблення соціальних та культурних компетентностей, що передбачають вміння зберігати та захищати національну ідентичність через визначення ціннісних пріоритетів, повагу до своєї історії, традицій, мовні та культурні практики.


За результатами рецензування конкурсних робіт учителів та підсумками роботи журі Конкурсу було визначено переможців. Так, у номінації «Авторська розробка виховного українознавчого заходу для базової загальної середньої школи» учителька української мови та літератури нашого ліцею Костенко Лариса Олександрівна посіла ІІІ місце.


Вітаємо та бажаємо подальших успіхів і здобутків на педагогічній ниві!

photo 2024 03 02 14 17 16photo 2024 03 02 14 26 51Screenshot 1