Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Гра «Джура» Українського козацтва є однією з форм позакласної спортивно-оздоровчої роботи, національно-патріотичного та духовного виховання, в якій щорічно бере участь учнівська молодь нашої країни.

21 травня на базі дитячого табору «Юний турист» у с. Количівка Чернігівського району зібралися 33 рої-переможці І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для участі в ІІ (обласному) етапі гри (264 дітей).

Після реєстрації роїв та облаштування таборів відбулося урочисте відкриття заходу. Потім протягом п’яти днів учасники гри брали участь в різноманітних конкурсах та змаганнях.  Кожний із роїв  показав свій вишкіл і волю до перемоги в змаганнях рятівників, стрільбі, штовханні гирі, на туристично-спортивній смузі перешкод, перетягуванні линви, в конкурсах медичного, творчого, історичного спрямування та соціальних проектах. Також учасників чекали зустрічі з учасниками АТО, спортивні ігри, вечори художньої самодіяльності.

Рій «Сіверяни» нашої гімназії (у складі: Шабетя Микола, Голенко Анастасія, Чехоня Карина, Черток Антоній, Залогін Дмитро, Адаменко Арсен, Бондаренко Павло, Сисоєв Данило) став БРОНЗОВИМ ПРИЗЕРОМ гри, гідно представши наше місто на обласному етапі гри.

Вітаємо «Сіверян» та їх тренерів (Децик М.Ф., Балабко Є.А., Ковальчук Л.М., Магоня В.О., Шкалаберда Ю.А., Ільющенко О.М.)  з успішним результатом!!!

1 1377

1