Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

З  22 по 24 червня учениці гімназії Марус Вікторія та Шурига Марія взяли участь у проекті «Наметовий табір «Козацькі забави». Мета проекту – підвищення національної свідомості та історичної обізнаності, забезпечення всебічного розвитку дітей та молоді, популяризація здорового і безпечного способу життя, формування загальнолюдських цінностей.

В рамках проекту були проведені історичні лекції, заняття з основ надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, топографії, зброєзнавства, саперної справи.

Учасники мали можливість пограти в Теренову гру та Страйкбол, де потрібно було проявити сміливість, кмітливість, вміння орієнтуватись на місцевості, ознайомитись з прийомами самозахисту, які можуть знадобитися у житті, постріляти з лука, поїздити верхи...

День завершували вечірнім зібранням біля ватри, де була можливість поспілкуватися та поспівати пісень. Дівчатам сподобалась атмосфера табору, вони отримали масу позитивних емоцій та вражень, познайомилися з ровесниками, які усвідомлюють себе справжніми українцями і хочуть захищати свою землю.

Організаторами даного проекту є Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти» та Євген Приходько.0101010101010101