Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Одного дня ми вирішили: нудним лінійкам – ні! День знань має бути цікавим стартом до нових знань, незабутніх вражень, дружби та спілкування.

Цього року дзвінкоголосий шкільний дзвоник знову покликав гімназійну родину на шкільне подвір’я,  сповістивши про початок нового навчального року. Із Днем знань привітали школярів директор гімназії В.П.Мокрякова, Новгород-Сіверський міський голова О.А.Бондаренко, бажаючи всім гімназистам успіхів у навчанні, творчості та спорті, а одинадцятикласникам – активної життєвої позиції, стати у майбутньому професіоналами своєї справи та обов’язково здійснити власні життєві проекти.

Цього святкового дня Гімназійна країна запросила всіх на цікаві локації-острови, де діти малювали на мольбертах, грали в шахи, разом з лідерами учнівського самоврядування танцювали веселі руханки, грали в настільний теніс, малювали яскраві малюнки на асфальті, ділилися враженнями про літній відпочинок в стінгазетах, грали на спортивному майданчику від фонду братів Кличків, смакували морозивом. Завдяки вихованцям арт-студії «Палітра» всі охочі мали можливість зробити собі веселковий аквагрим, а також взяти участь у шоу гігантських бульбашок, організованому вчителем фізики О.І.Бельдягою. Найактивніші учасники свята отримали від організаторів святкового дійства грамоти.

З новим навчальним роком: творчим, змістовним і незабутнім!

000000000000000000000000000000