Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка
Новгород-Сіверька гімназія №1 ім. Б.Майстренка Новгород-сіверської міської ради Чернігівської області
logo1
logo2
Menu

Коли шелестить золотим листям осінь, ми святкуємо День рідного міста та відзначаємо День визволення Новгорода-Сіверського від нацистських загарбників.

Цьогоріч учні та педагоги гімназії традиційно взяли участь у святкуванні цих визначних подій: представили свої творчі роботи на виставці декоративно-прикладного, образотворчого та ужиткового мистецтв; учасники вокальної студії під час урочистого відкриття свята заспівали Державний Гімн України, а вихованці хореографічної студії «Танцювальний квартал» подарували мешканцям та гостям міста танцювальний патріотичний флешмоб. Змістовними були освітня, спортивна, творча та розважальна програми: генеалогічні читання «Родові таємниці Сіверянського краю», квест «Подорож стежками рідного міста», святковий концерт, фестиваль фарб , караоке-конкурс «Кращі голоси Новгорода-Сіверського» тощо.

Історична пам'ять – унікальне і важливе явище, що має жити й не згасати. Тож 16 вересня цього року ми відзначали 76- річницю від Дня визволення Новгорода-Сіверського від нацистських загарбників. Цього дня старшокласники гімназії та інших освітніх закладів вшанували загиблих воїнів-визволителів міста на мітингу-реквієму, під час якого опустили на воду Десни віночки пам'яті.

З Днем народження, рідне місто! Розквітай, розвивайся, живи!

1111111111111